

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това е предложението ни към всички сладкоядци днес – фантастичен вкус и лесна подготовка
С всяка лъжица вие ще искате този млечен карамелен деликатес все повече и повече
Сладко удоволствие, с което ще впечатлите всички на масата
Единственият съвет на кулинарите е да следвате точно количеството на сусамовия тахан
Приготвя се лесно, но изчезва от тавата за секунди
Наталия се постара да сготви печени пилешки бутчета с бейби картофи, салата и за десерт крем карамел върху парче кроасан, но не вложи нищо от наученото при шеф Ангелов
Вижте съветите на Блажка Димитрова, която има ресторант с нулев остатък в София
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Едно вкусно есенно предложение
Ресторантите смениха менютата и сложиха засукани имена на блюдата, за да повишат цените